VIP transport "NYHET"

Vi påtar oss kjøreoppdrag av 1 – 6 personer i vår nye eksklusive Mercedes Benz V-klasse. Bilen blir kjørt av våre mest pålitelige sjåfører og sikkerheten er høyt ivaretatt. Bilen er godt utstyrt med regulerbare skinnseter med armlener. Det er god benplass og bilen regnes som den mest komfortable i sin klasse. Kjøreoppdragene kan være av forskjellig art, både korte og lengre turer. Vi kan også være behjelpelig med turopplegg. Be om pristilbud. 

Busstransport 

Busstransport for ditt firma eller dine kunder? Vi står klare til Deres disposisjon, "ingen oppdrag for liten, ingen for stor". Våre busser er utstyrt med alt tenkelig utstyr og "møte " kan starte i bussen.
Kontakt oss i dag for et godt tilbud på busstransport. 

Lag og foreninger

Th. Liens Turistbusser har over 70-års erfaring og historie som gjennom årene er gitt mange norske lag og foreninger flott turopplevelser.

Vi har stor etterspørsel og over 50 ferdigproduserte dagstur/ fleredagers turforslag i inn og utland. 

Har du eller din forening ønsker eller planer om å lage en uforglemmelig turopplevelse, så ta kontakt med Th Liens Turistbusser. Vi tilbyr skreddersøm på dags eller fleredags turer.

ta kontakt med oss for et godt tilbud. Vi kommer gjerne på deres medlemsmøter for en turprat.

Skoleturer 

Mange har vært på skoletur med Th. Liens Turistbusser og mange kommer til å reise med oss i fremtiden.

Vi satser på sikkerhet, kvalitet og miljø, våre busser de beste på markedet. Nettopp derfor skal det være trygt og reise med oss.

Vi kjører skoleturer til for eksempel:

Kontakt oss for et godt tilbud.