Motta nyhetsbrev fra Th. Liens, hver 3. uke. Send oss din e-post adresse og vi sender deg vårt nyhetsbrev om turer, nyheter og andre tilbud.

God sommer

Fortsatt ledige plasser.


18. juli - Sommer i Tyrol, St. Johann, 8dg.

Østerrike, landet med sin fantastiske natur og hyggelig atmosfære. Landet har mye flott å tilby sine tilreisende; fjell og innsjøer, slott, klostre og gamle byer. St. Johann er en hyggelig alpeby som ligger 1000m over havet, midt i et vakkert landskap, omkranset av mektige Kitzbüheler alpen i syd og Wilder Kaiser i nord. Her kan vi nyte god mat og drikke, og nyte befolkningens gode humør og gjestfrihet. Pris kr. 12490,- pr person i dobbeltrom. Nyhet i år er at vi flyr hjem til Gardemoen. 

 


Påstigning busstur

Våre busser er stasjonert i Hokksund og mange av våre kunder velger å parkere bilen her og bli med fra start. Ellers har vi påstigning fra et stort område, vi henter på strekningene Vikersund til Drammen, Notodden til Drammen, Oslo til Drammen og Larvik til Drammen.

Handleturer til Strømstad

Turene går fast hver lørdag og onsdag fra Vikersund - Hokksund - Drammen. Så kjører vi en tirsdag i månden fra Notodden - Kongsberg - Vestfossen. Handleturene koster kun kr. 300,- som inkl. buss og båttransport. Bestill turen på nett.

Busstransport

Vi påtar oss alle typer busstransport, små og store grupper, innlands og utlands. Kontakt oss for pristilbud.

Ny 20 seters buss, klar for oppdrag.