Motta nyhetsbrev fra Th. Liens, hver 3. uke. Send oss din e-post adresse og vi sender deg vårt nyhetsbrev om turer, nyheter og andre tilbud.

Høsttur til Oset, 4 dager.

Vi tilbyr høsttur til Oset Høyfjellshotell på Golsfjellet 15. september 2014. Pris kr. 3900,- pr person.


Gruppetur

Th. Liens Turistbusser har lang erfaring med gruppeturer. Vi produserer dagsturer og turer over flere dager, både i Norge og utlandet. Har deres forening/lag/gruppe planer om en tur, er lurt å kontakte oss for et uforpliktene tilbud. Kontakt Thor Kristian Lien på tlf. 32 75 19 22 eller epost: thorkristian@thlien.no. Vi har også en rekke ferdigproduserte turer som vi gjerne sender som forslag.

-----------------------------------------------------------

Katalogslipp 2014

19-21. januar arrangerte Th. Liens kombinert katalogslipp og gjensynstreff på Color Magic, Oslo-Kiel. Totalt 150 personer hadde meldt seg på turen. Etter en deilig lunch ved båtavgang var det samling i konferanseavdelingen, der ble turer fra det nye turprogrammet presentert av reiseledere og sjåfører. På kvelden var det danseshow og hygge. Th. Liens ansatte var under hele turen tilgjengelige for spørsmål om turer og det kom også inn en del påmeldinger. Det ble en meget hyggelig tur som ble avsluttet med står middagsbuffet på mandag kveld. 

------------------------------------------------------------

Bestill bussturen på nett!

Vi har lagt ut alle turene våre for 2014 på nettsiden, under Norgesturer, Utenlandsturer eller Handleturer. Der ligger fullstendig program som kan lastes ned og en link til bestillingsskjema. Er du ny kunde må du lage deg et passord mot slutten av bestillingsprossesen. Antall plasser igjen på turene er merket med >10, som betyr at det er mer en 10 plasser igjen. Er det færre en 10 plasser igjen står antall. 


------------------------------------------------------------


Reiselivsmessen i Oslo

Vi hadde stand på Reiselivsmessen i Oslo på Telenor Arena. Over 25000 mennesker besøkte messen og vi er meget god fornøyd med helgen. Mange fikk med seg vår nye turkatalog for 2014 og vi fikk mange nye gode kontakter.


------------------------------------------------------------


GAVEKORT

Vi selger gavekort som presang!. Kan sendes pr. epost, brev eller hentes på vårt kontor i Hokksund. Prisen bestemmer dere selv.

------------------------------------------------------------


Turkatalog 2014

Th. Liens Turistbusser jobber i disse dager med utviklig av neste års turer. Den store turkatalogen for 2014 regnes å være ferdig til Reiselivsmessen på Telenor Arena 10. januar. Noen av turene er ferdig produsert og du finner de her på nettsiden under Utenlandsturer og Norgesturer. Er du ikke kunde fra før og ønsker Turkatalog 2014 er det bare å ta kontakt, så sender vi den så fort den er klar.

(annonse Drammens Tidene 30/11)

------------------------------------------------------------


Sykkeltur sommeren 2014:

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og kjører igjen en av de mest populære og idylliske turene fra Rostock og gjennom Mecklenburg-Vorpommerns sjarmerende natur- og kulturlandskap.

Her er det lange kanaler, godt tilrettelagte sykkelstier og små dorfer med koselige serveringssteder.

Avreise 12. juli 2014.

Vi inviterer til reunion for alle som tidligere har deltatt på våre sykkelturer, men ønsker spesielt  nye deltagere velkommen til en opplevelsestur!