Motta nyhetsbrev fra Th. Liens, hver 3. uke. Send oss din e-post adresse og vi sender deg vårt nyhetsbrev om turer, nyheter og andre tilbud.

Vi ønsker alle en GOD SOMMER


Fortsatt ledige plasser.


15. september Høstfest i Tyrol, 7dg (fly hjem)

Hotel Tiroler Adler i Waidring, Tyrol, ønsker velkommen til Høstfest (almabtrieb)
Dette er tiden hvor dyrene blir hentet ned fra seteren til bygda, og da lager tyrolerne stor fest. Pyntet med sløyfer og andre rariteter rusler kuene gjennom gatene til bjelleklang, musikk og stor stemning. En tradisjon gjennom flere hundre år.
Vi er innom kjempefesten i St. Johann og vi er med på en skikkelig ”Tyrolerabend”, lokal dans og spill med ” noko attott”. Kom og bli med på en befriende Høstfest i herlige omgivelser.

 

 


Påstigning busstur

Våre busser er stasjonert i Hokksund og mange av våre kunder velger å parkere bilen her og bli med fra start. Ellers har vi påstigning fra et stort område, vi henter på strekningene Vikersund til Drammen, Notodden til Drammen, Oslo til Drammen og Larvik til Drammen.

Handleturer til Strømstad

Turene går fast hver lørdag og onsdag fra Vikersund - Hokksund - Drammen. Så kjører vi en tirsdag i månden fra Notodden - Kongsberg - Vestfossen. Handleturene koster kun kr. 300,- som inkl. buss og båttransport. Bestill turen på nett.

Busstransport

Vi påtar oss alle typer busstransport, små og store grupper, innlands og utlands. Kontakt oss for pristilbud.

Ny 20 seters buss, klar for oppdrag.